Προκήρυξη εκπαιδευτικής επίσκεψης Α' τάξης 1ου ΓΕΛ Αγίου Νικολάου στην Σαντορίνη

                                                                         

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ  ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΠΕΡ. Δ/ΝΣΗ Α/ΘΜΙΑΣ & Β/ΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

Δ/ΝΣΗ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

1ο ΓΕΛ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ                                                                      

                                                                                                                    Άγιος Νικόλαος, 12-03-2024

                                                                                                                           Αρ. Πρωτ.:  170

Διεύθυνση: Ελ. Πλατάκη 17-19

Ταχ. Κωδ.:72100   

Πληροφορίες: Πεδιαδίτη Καλλιόπη                                                                                

Τηλέφωνο:2841082544

Ιστοσελίδα: https://1lyk-ag-nikol.las.sch.gr

e-mail: mail@1lyk-ag-nikol.las.sch.gr                                                                   ΠΡΟΣ: κάθε ενδιαφερόμενο

                                                                                                    

                                                                                                                                   

Θέμα:«Πρόσκληση κατάθεσης προσφοράς για  εκπαιδευτική επίσκεψη της Α' τάξης  στην Σαντορίνη»

Το 1ο ΓΕΛ Αγίου Νικολάου ζητά κατάθεση προσφορών για πραγματοποίηση  εκπαιδευτικής επίσκεψης στην Σαντορίνη για τους μαθητές της Α' τάξης σύμφωνα με την Y.A. ΓΔ4/20883/12-02-2020 του Υ.ΠΑΙ.Θ., ΦΕΚ 456 τ. Β΄. Αντικείμενο του διαγωνισμού είναι η ανάδειξη της πιο αξιόλογης οικονομικά και ποιοτικά προσφοράς ταξιδιωτικού γραφείου. Παρακαλούμε οι προσφορές να αποσταλούν σε κλειστό φάκελο ή σε ηλεκτρονική μορφή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έως την Τρίτη 19 Μαρτίου 2024 και ώρα 12:30. Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί από

                                            Πέμπτη 17 Απριλίου 2024 έως  Σάββατο 20 Απριλίου 2024.

Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων: 64 μαθητές

Ανώτατος αριθμός συμμετεχόντων: 91 μαθητές

Συνοδοί καθηγητές: 04 έως 05 εκπαιδευτικοί

 Το πρόγραμμα της  επίσκεψης περιλαμβάνει:

Τετάρτη 17/04/2024

Αναχώρηση από τον Άγιο Νικόλαο για το λιμάνι του Ηρακλείου και αναχώρηση για την Σαντορίνη. Άφιξη στο λιμάνι του Αθηνιού και αναχώρηση για την Οία. Επίσκεψη στο Ναυτικό Μουσείο στην Οία και ξενάγηση. Επίσκεψη στο Μουσείο Lost Atlantis στο Μεγαλοχώρι. Απογευματινή ξενάγηση στο Εμπορείο. Άφιξη στο ξενοδοχείο και ξεκούραση. Περίπατος στην Περίσσα.

Πέμπτη 18/04/2024

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα στο Βιομηχανικό Μουσείο Ντομάτας στην Βλυχάδα και ξενάγηση στην παραλία της Βλυχάδας. Επίσκεψη στον Αρχαιολογικό χώρο του Ακρωτηρίου και στον Φάρο. Επίσκεψη σε φάρμα ιππασίας. Απογευματινή επίσκεψη στον Πύργο, βραδινός περίπατος στον Περίβολο.

Παρασκευή 19/04/2024

Μετάβαση στο Ηφαίστειο και ξενάγηση από την κ. Νομικού. Επίσκεψη στο Γυμνάσιο με Λ.Τ. Θηρασίας και μετάβαση στο Οινοποιείο Μικρά Θήρα. Επιστροφή στην Σαντορίνη και μετάβαση στο οινοποιείο Βενετσάνος. Μετάβαση και περιήγηση στην πόλη των Φηρών.  

Σάββατο 20/04/2024

Αναχώρηση με πλοίο για το λιμάνι του Ηρακλείου-μετάβαση στον Άγιο Νικόλαο. Τέλος εκδρομής.

 

Η προσφορά να περιλαμβάνει:

·         Ακτοπλοϊκά εισιτήρια μετ' επιστροφής σε αριθμημένα καθίσματα αεροπορικού τύπου (ταχύπλοο για την αναχώρηση και συμβατικό για την επιστροφή).

·         Ναύλωση τουριστικών λεωφορείων για τις αντίστοιχες ημερομηνίες για τις μετακινήσεις της σχολικής ομάδας.

·         Δύο (2) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 3 αστέρων στις 17/04/2024 και 18/04/2024, το οποίο θα διαθέτει σχετική άδεια λειτουργίας από τις αρμόδιες υπηρεσίες και κατάλληλες προδιαγραφές για τη φιλοξενία μαθητών και συνοδών.

·         Για τη φιλοξενία των μαθητών ζητούνται δίκλινα, τρίκλινα ή τετράκλινα δωμάτια και για τους συνοδούς καθηγητές μονόκλινα. Στις υπηρεσίες του καταλύματος θα πρέπει να περιλαμβάνεται το καθημερινό πρωινό των μαθητών και συνοδών καθηγητών.

·         Συνοδό του γραφείου καθ' όλη τη διάρκεια της εκπαιδευτικής επίσκεψης και ξεναγό για τον αρχαιολογικό χώρο του Ακρωτηρίου.

·         Υποχρεωτική ασφάλιση ευθύνης (αστικής και επαγγελματικής), διοργανωτή όπως ορίζει η κείμενη νομοθεσία, καθώς και πρόσθετη ασφάλιση για την περίπτωση ατυχήματος ή ασθενείας μαθητή.

·         Σε περίπτωση μη πραγματοποίησης της εκδρομής στις προβλεπόμενες ημερομηνίες λόγω ανωτέρας βίας (απεργία, αντίξοες καιρικές συνθήκες), μετάθεσή σε αργότερο χρόνο, πρόβλεψη για επιστροφή χρημάτων σε μαθητή ή μαθήτρια που για λόγους ανωτέρας βίας δεν καταφέρει να συμμετέχει στην εκδρομή.

Στην προσφορά να γίνεται αναφορά στο κόστος ανά μαθητή καθώς και στο συνολικό ποσό. Θα συνεκτιμηθεί η προσφορά για ελεύθερα εισιτήρια μαθητών ανάλογα με τον αριθμό των συμμετεχόντων ή/και μειωμένη τιμή για αδέλφια και παιδιά τριτέκνων–πολυτέκνων οικογενειών.

.

Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να εξασφαλίζονται τα εξής:

·         Υποχρεωτική Ασφάλιση  Αστικής Ευθύνης, όπως ορίζει η κείμενη νομοθεσία, καθώς και πρόσθετη ασφάλιση για περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας μαθητή ή συνοδού καθηγητή.

·         Αποδοχή  από το πρακτορείο ποινικής ρήτρας σε περίπτωση αθέτησης των όρων του συμβολαίου από τη μεριά του (εγγυητική επιστολή με το ποσό που θα καθορίσει το σχολείο).

·         Την αντιμετώπιση της περίπτωσης που δεν θα πραγματοποιηθεί η εκδρομή στις προβλεπόμενες ημερομηνίες λόγω ανωτέρας βίας (εκλογές, αντίξοες καιρικές  συνθήκες κτλ.)

·         Τα λεωφορεία που θα είναι στη διάθεση  των μαθητών για όλες τις μετακινήσεις τους θα πρέπει να διαθέτουν όλες τις προβλεπόμενες από την κείμενη νομοθεσία προδιαγραφές (ελεγμένα από τα ΚΤΕΟ, έγγραφα καταλληλότητας οχήματος, επαγγελματική άδεια οδήγησης, ελαστικά σε καλή κατάσταση, πλήρως κλιματιζόμενα κ.λ.π.) καθώς και να πληρούν όλες τις προϋποθέσεις ασφαλείας για μετακίνηση μαθητών (ζώνες ασφαλείας, έμπειροι οδηγοί  κ.λ.π.)

·         Με την προσφορά θα κατατεθεί από το ταξιδιωτικό γραφείο απαραιτήτως και υπεύθυνη δήλωση  ότι διαθέτει το ειδικό σήμα  λειτουργίας, το οποίο πρέπει να βρίσκεται σε ισχύ. Επιπλέον, στο  φάκελο της προσφοράς πρέπει  να υπάρχει απαραιτήτως CD ή USB με την πρόσφορά σε ηλεκτρονική μορφή (doc ή pdf) για να είναι εύκολη η ανάρτησή της στο διαδίκτυο.

 

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να καταθέσουν την προσφορά τους μαζί με υπεύθυνη δήλωση ότι το ταξιδιωτικό τους γραφείο διαθέτει ειδικό σήμα λειτουργίας, σε κλειστό φάκελο στο γραφείο του 1ου ΓΕΛ Αγίου Νικολάου ή ηλεκτρονικά με κωδικό στην διεύθυνση ηλ. ταχυδρομείου του σχολείου έως την Τρίτη 19/03/2024 & ώρα 12:30.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας:2841082544    e-mail: mail@1lyk-ag-nikol.las.sch.gr

Ταχυδρομική διεύθυνση: 1° ΓΕΛ Αγίου Νικολάου, Ελ. Πλατάκη 17-19, Τ.Κ. 72100, Άγιος Νικόλαος, Κρήτη

 

Στο εξωτερικό του φακέλου να αναγράφεται ότι πρόκειται για την εκδρομή στην Σαντορίνη.

Η αξιολόγηση των προσφορών θα γίνει από την αρμόδια επιτροπή, όπως προβλέπεται από την ίδια ανωτέρω αναφερόμενη νομοθεσία με γνώμονα την ασφάλεια των μαθητών και την ποιοτική παροχή υπηρεσιών του ταξιδιωτικού γραφείου, την Τρίτη, 19/03/2024 στις 14:00. Ομοίως, η σύνταξη της σύμβασης οργανωμένου ταξιδιού. Να σημειωθεί ότι ο διαγωνισμός δεν είναι αποκλειστικά μειοδοτικός, αλλά και ποιοτικός, καθώς θα επιλεγεί η συμφέρουσα για το σχολείο προσφορά. Θα συνεκτιμηθούν τυχόν πρόσθετες παροχές-προσφορές.

                                                                                                                       

                                                                                                                 Η Διευθύντρια

 

                                                                                              

 

                                                                                                                                                                                                             Πεδιαδίτη Καλλιόπη

Share

& Comment

 

Copyright © 2015 Προκηρύξεις Εκδρομών Σχολικών Μονάδων ΔΔΕ Λασιθίου™ is a registered trademark.

| Blogger Templates Designed by Templateism. Hosted on Blogger Platform.