2ο ΓΕΛ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εκδρομή της Β' Λυκείου στη Βουλή των Ελλήνων

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΛΑΣΙΘΙΟΥ
2ο ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ
ΟΔ. ΕΛΥΤΗ ΚΑΙ Ι.Θ.ΚΑΚΡΙΔΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΛΑΣΙΘΙΟΥ 72200
Tηλέφωνο: 2842022379, 2842025987
Email: 
mail@2lyk-ierap.las.sch.gr
Ιστοσελίδα:
http://2lyk-ierap.las.sch.gr/                                       

Σχολικό  έτος:  2022-2023
Αρ. Πρωτ.: 544

Θέμα: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εκδρομή της Β’ Λυκείου στη Βουλή των Ελλήνων.

Ο Διευθυντής του 2ου ΓΕΛ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ προκηρύσσει την εκδρομή της Β΄ Τάξης στη Βουλή των Ελλήνων και καλεί τα φυσικά και νομικά πρόσωπα που δραστηριοποιούνται στο χώρο παροχής τουριστικών και ταξιδιωτικών υπηρεσιών να υποβάλουν προσφορές εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την διοργάνωση της.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Συμμετέχοντες: 55 (+/- 7) μαθητές/τριες και 4 συνοδοί καθηγητές/τριες.

Χρονική περίοδος: από τις 9-11-2022 έως 13-11-2022

Προορισμός: ΑΘΗΝΑ

Στο πρόγραμμα της εκδρομής θα περιλαμβάνεται: 

·              Μετάβαση από την Ιεράπετρα με λεωφορείο στο λιμάνι του Ηρακλείου και μεταφορά με πλοίο στον Πειραιά και αντίστροφο κατά την επιστροφή. Θα ήταν προτιμότερο να είναι το ίδιο λεωφορείο από την Ιεράπετρα για αποφυγή επιπρόσθετων ελέγχων και σχετικά με τα  ακτοπλοϊκά εισιτήρια, επιθυμούμε προσφορές και από τις 2 εταιρείες (ΑΝΕΚ και Μινωϊκές Γραμμές) με τετράκλινες ή/και τρίκλινες για τους μαθητές/τριες και μονόκλινες ή δίκλινες (ίδιου φύλου) για τους συνοδούς (σε καμμιά περίπτωση διαμονή σε καμπίνα με άτομο εκτός της σχολικής ομάδας μας), ανάλογα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

·              Διαμονή στην Αθήνα για δύο (2) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο τεσσάρων (4) αστέρων, με πρωινό και ένα (1) γεύμα ή δείπνο, σε δωμάτια τρίκλινα για  τους μαθητές/τριες και μονόκλινα για τους συνοδούς καθηγητές/τριες, σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα της χώρας.

·              Μετακινήσεις με λεωφορείο: από και προς τον Πειραιά, από και προς το Ξενοδοχείο, καθημερινά στις επισκέψεις, βραδινές εξόδους και ημερήσιες εκδρομές και γενικά κάλυψη των όλων των μετακινήσεων με βάση το πρόγραμμα, για το σύνολο των ημερών.

·              Δύο (2) ημερήσιες εκδρομές σε κοντινές περιοχές/προορισμούς, μία εντός Αττικής (π.χ. Λαύριο/Σούνιο/Αττικό πάρκο ή άλλη) και μια εκτός Αττικής (Ναύπλιο/Επίδαυρος/Καλάβρυτα ή Δελφοί/Αράχωβα ή άλλη)

·              Συνοδός ιατρός και φαρμακευτική υποστήριξη.

·              Συνοδός Πρακτορείου καθ' όλη τη διάρκεια της εκδρομής.

  • Δυνατότητα έκπτωσης σε δίδυμους μαθητές/τριες και τέκνα τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών.
  • Επιστροφή  των χρημάτων σε μαθητή/τρια που για λόγους ανωτέρας βίας  ή ασθένειας  ματαιώσει   τη συμμετοχή του στην εκδρομή.
  • Κάθε πρόσθετη δαπάνη για φόρους ξενοδοχείων, διόδια κ.α., να έχει ενσωματωθεί στο κόστος ανά  μαθητή, εφόσον είναι υποχρεωτική.
  • Πρόσθετη ασφάλιση για κρούσμα COVID19 το οποίο θα εξακριβωθεί κατά τη διάρκεια της εκδρομής.

Επίσης, κάθε προσφορά θα πρέπει να περιέχει και να εξασφαλίζει τα παρακάτω: 

·         Ρητή αναφορά στην κατηγορία του ξενοδοχείου, στο οποίο θα καταλύσουν οι εκδρομείς.

·         Υποχρεωτική Ασφάλιση Ευθύνης Διοργανωτή, όπως ορίζει η κείμενη νομοθεσία.

·         Πρόσθετη  προαιρετική ασφάλιση για περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας μαθητή ή συνοδού καθηγητή. 

·         Την αποδοχή από το πρακτορείο ποινικής ρήτρας σε περίπτωση αθέτησης των όρων του συμβολαίου από τη μεριά του (εγγυητική επιστολή με ποσό που θα καθορίσει το σχολείο). 

·         Την αντιμετώπιση της περίπτωσης που δεν θα πραγματοποιηθεί η εκδρομή στις προβλεπόμενες ημερομηνίες λόγω ανωτέρας βίας (κακοκαιρία, λόγω lock down από covid κ.λ.π.) με επιστροφή των χρημάτων εξ ολοκλήρου.

Με την προσφορά θα κατατεθεί από το ταξιδιωτικό γραφείο απαραιτήτως και υπεύθυνη δήλωση ότι διαθέτει το ειδικό σήμα λειτουργίας, το οποίο πρέπει να βρίσκεται σε ισχύ. 

 

Για τις παραπάνω υπηρεσίες ζητείται η τελική συνολική τιμή (με ΦΠΑ) της εκδρομής, αλλά και η επιβάρυνση ανά μαθητή/τρια χωριστά για όλες τις παραπάνω περιπτώσεις των μέσων μεταφοράς. 

Η συμφωνία με το ταξιδιωτικό Γραφείο θα γίνει αφού συγκεντρωθούν οι υπεύθυνες δηλώσεις των μαθητών/τριών και εξασφαλίζουν το ελάχιστο ποσοστό  που είναι εκ του νόμου απαραίτητο (50% των μαθητών/τριών της τάξης). Το σχολείο διατηρεί το δικαίωμα να μην πραγματοποιήσει την μετακίνηση, εφόσον δεν συμπληρωθεί ο απαραίτητος αριθμός μαθητών/τριών ή εφόσον οι μαθητές/τριες κρίνουν ότι το κόστος της εκδρομής είναι ανώτερο των οικονομικών δυνατοτήτων τους.

Η πληρωμή της εκδρομής θα γίνει ως εξής: 80% του κόστους θα πληρωθεί σε τρεις (3) δόσεις μέχρι την αναχώρηση και 20% την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την επιστροφή και ολοκλήρωση της εκδρομής. Επίσης το πρακτορείο θα εκδώσει ονομαστικές αποδείξεις για το ποσό που κατέβαλε κάθε συμμετέχων.

Οι προσφορές θα περιγράφουν αναλυτικά τις προσφερόμενες υπηρεσίες και τις επιπλέον ενδεχόμενες βελτιωτικές προτάσεις και οπωσδήποτε θα είναι σύμφωνες με τη σχετική νομοθεσία.

Οι προσφορές θα πρέπει  να κατατεθούν σφραγισμένες στη Διεύθυνση του Σχολείου  το αργότερο μέχρι την  ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022 στις 11:00.

Η αποσφράγιση  των  προσφορών  θα  γίνει  την  ίδια  μέρα  και  ώρα από  την  αρμόδια  επιτροπή.

Aν κατατεθούν από τα ταξιδιωτικά γραφεία λιγότερες από 3 προσφορές, δεν θα αποσφραγιστούν.

Αν οι προσφορές δεν κριθούν ικανοποιητικές η εκδρομή θα επαναπροκηρυχτεί.

Επιπλέον, αμέσως μετά την ανάθεση της εκδρομής, το πρακτορείο  να στείλει την προσφορά σε επεξεργάσιμη ηλεκτρονική μορφή (doc) για να είναι εύκολη η ανάρτησή της στο διαδίκτυο. 

Σχετικές πληροφορίες δίνονται στους ενδιαφερόμενους από το σχολείο.

  Ιεράπετρα 10-10-2022
                                                Ο Διευθυντής

Γεώργιος Βουλόγκας

                                                     ΠΕ04 - Χημικός

 

 

Share

& Comment

 

Copyright © 2015 Προκηρύξεις Εκδρομών Σχολικών Μονάδων ΔΔΕ Λασιθίου™ is a registered trademark.

| Blogger Templates Designed by Templateism. Hosted on Blogger Platform.