ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

                        

 

 

 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

 

 

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

 

Νεάπολη   : 17-01-2019

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Α/ΘΜΙΑΣ

 

Αρ. Πρωτ.  : 31

& Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

 

 

 

 

Δ/ΝΣΗ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

 

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ

 

Ταχ. Δ/νση      : 724 00, Νεάπολη Κρήτης

 

Αριθ. Τηλ.        : 28410 – 34.140

 

 

Αριθ. FAX         : 28410 – 32.237

 

 

Πληροφορίες  : Γεώργιος Χαβάκης

 

 

             

Θέμα:  «ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ  ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ  ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ»

 

Ο Διευθυντής του  Γυμνασίου Νεάπολης  προκηρύσσει την εκδήλωση ενδιαφέροντος από τα τουριστικά γραφεία για τη διοργάνωση τετραήμερης επίσκεψης μαθητών του σχολείου στην Κύπρο. Το Γυμνάσιο Νεάπολης πρόκειται να Αδελφοποιηθεί με το Γυμνάσιο Αγίου Δομετίου (Λευκωσία).

Για την σύνταξη της προσφοράς αυτής, σας ενημερώνουμε τα εξής:

Η εκδρομή είναι τριών (3) διανυκτερεύσεων. Σε περίπτωση αδυναμίας πτήσεων να εξεταστεί το ενδεχόμενο επιστροφής την επόμενη μέρα (4 διανυκτερεύσεις).

Χρόνος: Επιλογή Α: 7-10 ή 11 Μαΐου 2019.  Επιλογή Β: 11-14 ή 15 Μαΐου 2019.

Αριθμός μαθητών: 25-30

Αριθμός συνοδών: 3

Η προσφορά θα πρέπει να εξασφαλίζει τα παρακάτω:

1.Αεροπορικά εισιτήρια για μετάβαση Ηράκλειο – Λάρνακα στις και επιστροφή Λάρνακα – Ηράκλειο.

2. Τρεις (3) διανυκτερεύσεις ή τέσσερεις (4) σε ξενοδοχείο  τριών ή τεσσάρων αστέρων στην Λευκωσία με πρωινό.

3.   Τουριστικό λεωφορείο, το οποίο θα είναι στη διάθεση των μαθητών από το αεροδρόμιο για μεταφορά στη Λευκωσία, για τις μετακινήσεις τους στη διάρκεια της εκδρομής (πιθανές εκδρομές-δεν έχουν ακόμα καθοριστεί  και μεταφορά στο αεροδρόμιο για αναχώρηση για Ηράκλειο).

4. Επίσης, λεωφορείο για μεταφορά από τη Νεάπολη στο Ηράκλειο και αντίστροφα (κατά την αναχώρηση και την επιστροφή.

  Το τουριστικό λεωφορείο θα πρέπει να διαθέτει όλες τις προβλεπόμενες από την κείμενη νομοθεσία προδιαγραφές (ελεγμένα από ΚΤΕΟ, έγγραφα καταλληλότητας οχήματος, επαγγελματική άδεια οδήγησης, ελαστικά σε καλή κατάσταση, πλήρως κλιματιζόμενα κλπ) καθώς και να πληρούν όλες τις προϋποθέσεις ασφαλείας για μετακίνηση μαθητών (ζώνες ασφαλείας, έμπειροι οδηγοί κλπ).

5. Μονόκλινα δωμάτια για τους συνοδούς καθηγητές και δίκλινα ή τρίκλινα για τους μαθητές. Παρακαλούμε, αν υπάρχει δυνατότητα  να γίνει και πρόβλεψη για δίκλινα για τους καθηγητές και πιθανή διαφοροποίηση στην τιμή.

6. Στην προσφορά να περιλαμβάνεται η υποχρεωτική ασφάλιση ευθύνης διοργανωτή, όπως ορίζει η κείμενη νομοθεσία καθώς και πρόσθετη προαιρετική ασφάλιση για περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας μαθητή ή συνοδού καθηγητή.

7. Ξεκάθαρη αναφορά ότι το ταξιδιωτικό γραφείο στην περίπτωση:

  α) που δεν πραγματοποιηθεί η εκδρομή λόγω ανωτέρας βίας (κακοκαιρία, εκλογές κ.ά.) και έχουν καταβληθεί χρήματα σε αυτό ως προκαταβολή, θα επιστρέψει όλο το ποσό των χρημάτων στο σχολείο.

  β) αν δεν συμμετέχει μαθητής εξαιτίας σοβαρού λόγου (π.χ. λόγω  ασθένειας) και έχει καταβάλει χρήματα, να του επιστραφούν.

8. Την αποδοχή εκ μέρους του πρακτορείου ποινικής ρήτρας, σε περίπτωση αθέτησης των όρων του συμβολαίου, (εγγυητική επιστολή) με ποσό που θα καθοριστεί από το σχολείο.

9. Προσφορά του πρακτορείου για δωρεάν εισιτήρια στους μαθητές (όχι ενσωματωμένα στην τιμή ανά μαθητή).

10. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Επειδή υπάρχει περίπτωση χορηγίας των μεταφορών, παρακαλούμε θερμά να μας δώσετε και τιμή χωρίς τα λεωφορεία Νεάπολη-Ηράκλειο και αντίστροφα και χωρίς τα λεωφορείο των μετακινήσεων στην Κύπρο.

Για τις παραπάνω υπηρεσίες ζητείται η τελική συνολική τιμή με ΦΠΑ της εκδρομής αλλά  και η επιβάρυνση ανά μαθητή χωριστά. Η προσφορά του ταξιδιωτικού γραφείου θα κάνει ρητή αναφορά στην κατηγορία του καταλύματος που προτείνει.

Με την προσφορά θα κατατεθεί απαραίτητα από το ταξιδιωτικό γραφείο και υπεύθυνη δήλωση διάθεσης ειδικού σήματος λειτουργίας, το οποίο πρέπει να βρίσκεται σε ισχύ.

Επιπλέον στο φάκελο προσφοράς καλό είναι να υπάρχει CD με την προσφορά σε ηλεκτρονική μορφή (doc ή pdf) για να είναι εύκολη η ανάρτησή της στο διαδίκτυο.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το πρόγραμμα θα διαμορφωθεί αργότερα και θα περιλαμβάνει μάλλον δύο (2)  εκδρομές εκτός Λευκωσίας.

Οι προσφορές θα πρέπει να κατατεθούν σε κλειστούς φακέλους στο γραφείο του Διευθυντή του  Γυμνασίου Νεάπολης, μέχρι την Παρασκευή  25 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 12:30 π. μ.. Η αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει από την αρμόδια  Επιτροπή Παρασκευή  25 Ιανουαρίου και ώρα 13:15 μ. μ.  στο Γραφείο του Διευθυντή.

 

      Ο Διευθυντής

    Γεώργιος Χαβάκης

      Μαθηματικός

 

Share

& Comment

 

Copyright © 2015 Προκηρύξεις Εκδρομών Σχολικών Μονάδων ΔΔΕ Λασιθίου™ is a registered trademark.

| Blogger Templates Designed by Templateism. Hosted on Blogger Platform.