Επαναπροκήρυξη εκδρομής του ΕΠΑ.Λ Ιεράπετρας στην Αθήνα

 ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                                                        

 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ                    

Δ/ΝΣΗ Π.&Δ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ. Δ/ΝΣΗ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ                                                                                                                                                                                               18-1-2018

 1ο ΕΠΑΛ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ                                                                                                                                                                                                                                                                                             Αρ. πρωτ. 35

Ταχ.Δ/νση:  Εμμ. Λαμπράκη 8

72200 Ιεράπετρας Κρήτης ,

Τηλ.: 28420 28667

FAX: 2842028533

Email: mail@1epal-ierap.las.sch.gmail@1epal-ierap.las.sch.gr

Πληροφορίες: Τζιρή Αικατερίνη

 

ΘΕΜΑ:  «Προκήρυξη διαγωνισμού εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πραγματοποίηση σχολικής  εκδρομής»

                                                                                        

   Ο Σύλλογος Διδασκόντων έχοντας  υπόψη του την Υ.Α. 129287/10-11-2011 προκηρύσσει διαγωνισμό για την πραγματοποίηση πολυήμερης εκπαιδευτικής   εκδρομής  με προορισμό την Αθήνα, στα πλαίσια δύο προγραμμάτων  σχολικών δραστηριοτήτων (1ο πολιτισμός, τέχνη και περιβάλλον και 2ο πολιτισμός και περιβάλλον). Η πραγματοποίηση της εκδρομής θα γίνει με δύο πιθανές ημερομηνίες: 18/04/2018 έως και τις 23/04/2018 ή 25/04/2018 έως και τις 30/04/2018.    `

 

 1η Ημερομηνία:

Τετάρτη 18/04/2018. Αναχώρηση 16:30 από Ιεράπετρα- Ηράκλειο με λεωφορείο και με πλοίο το βράδυ για Αθήνα.

 

Πέμπτη 19/04/2018. Το πρωί επιβίβαση σε λεωφορείο για τους Δελφούς ( μουσείο..), Γαλαξίδι, Αράχοβα, Λιβαδειά  (στέγη παιδιών, Ζάππειο, κρύα, Ζωοδόχου πηγής…). 1η Διανυκτέρευση στο Ξενοδοχείο.

 

Παρασκευή 20/04/2018. Το πρωί  επίσκεψη στο πάρκο του ιδρύματος  Σταύρος Νιάρχος, Βοτανικό πάρκο ή Παιδικό μουσείο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Στη συνέχεια απογευματινή επίσκεψη στο Λυκαβηττό, νυχτερινή διασκέδαση . 2η  Διανυκτέρευση στο Ξενοδοχείο.

 

Σαββάτο 21/04/2018. Το πρωί επίσκεψη στα κπε Αργυρούπολης και Σχολή κωφαλάλων. Ελεύθερος χρόνος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.  Απόγευμα «Ally fun park» για ψυχαγωγία, νυχτερινή διασκέδαση.  3η Διανυκτέρευση στο Ξενοδοχείο.

 

Κυριακή 22/04/2018. Το πρωί περίπατος στις περιοχές Πλάκα, Μοναστηράκι και Θησείο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα προετοιμασίες για αναχώρηση από το ξενοδοχείο. Βόλτα στο Πασαλιμάνι. Επιβίβαση στο πλοίο για αναχώρηση.

 

Δευτέρα 23/04/2018 Το πρωί με το λεωφορείο από το λιμάνι του Ηρακλείου προς Ιεράπετρα.

 

2η Ημερομηνία:

Ισχύουν τα παραπάνω ακριβώς . Με τις παρακάτω όμως ημερομηνίες:

Τετάρτη 25/04/2018.

Πέμπτη  26/04/2018.

Παρασκευή 27/04/ 2018.

Σαββάτο 28/ 04/ 2018.

Κυριακή 29/04/2018.

Δευτέρα 30/04/2018

 

   Στοιχεία εκδρομής & προϋποθέσεις που πρέπει να τηρούνται:

1.Αριθμός μαθητών σαράντα οκτώ 48 . Αριθμός συνοδών πέντε (5).

2.Οι μετακινήσεις  ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ- ΗΡΑΚΛΕΙΟ & επιστροφή , καθώς και όλες οι μετακινήσεις  στην διάρκεια της εκδρομής θα γίνονται  με λεωφορείο, όπου χρειάζεται.

3. Το λεωφορείο θα είναι στην διάθεση των μαθητών καθ΄ όλη την διάρκεια της εκδρομής.

4. Η διαμονή των μαθητών θα γίνει  σε κεντρικό ξενοδοχείο εντός της πόλης, τριών ή τεσσάρων αστέρων (3* ή 4*), χαρακτηρισμένα επίσημα από τον ( Ε.Ο.Τ. ) σε τετράκλινα η τρίκλινα δωμάτια (όχι ράντζα) για τους μαθητές και σε τρία δίκλινα  και ένα μονόκλινο για τους πέντε (5) καθηγητές με τα έξι ανήλικα παιδιά τους (έως 9 ετών).  Μέριμνα για την διαμονή του οδηγού του λεωφορείου.

  Υποχρεωτικά θα προσφέρεται πρωινό και ( ημιδιατροφή) από το ξενοδοχείο.

5. Τα ξενοδοχεία που θα προταθούν θα πρέπει να αναφέρονται ονομαστικά, καθώς και η κατηγορία τους.

6. Το τουριστικό γραφείο, μαζί με την προσφορά πρέπει απαραίτητα να καταθέσει Υπεύθυνη Δήλωση ότι διαθέτει ειδικό σήμα λειτουργίας το οποίο βρίσκεται σε ισχύ.

7.  Στο λεωφορείο θα υπάρχουν απαραίτητα Δελτία Απογραφής & Δελτίο Τεχνικού Ελέγχου του οικείου Κ.Τ.Ε.Ο. Το λεωφορείο πρέπει να διαθέτει κλιματισμό, μουσική, μικροφωνική  εγκατάσταση, ζώνες ασφαλείας, φαρμακείο και να πληροί όλες τις νόμιμες  προϋποθέσεις  κυκλοφορίας.

8. Υποχρεωτική Ασφάλιση Ευθύνης Διοργανωτή, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης που θα καλύπτει τους μαθητές, και τους συνοδούς εκπαιδευτικούς σε περίπτωση ατυχήματος η ασθένειας.

9. Στην προσφορά του ταξιδιωτικού γραφείου θα πρέπει να αναφέρεται το συνολικό κόστος  της εκδρομής μαζί με το ΦΠΑ και το κόστος ανά μαθητή χωριστά.

10. Κάλυψη του κόστους συμμετοχής των συνοδών καθηγητών.

11. Θα δοθούν αποδείξεις από το ταξιδιωτικό γραφείο.

12. Από την συνολική αξία της εκδρομής το 20% θα παρακρατηθεί σαν εγγύηση ακριβούς εκτέλεσης της σύμβασης και θα αποδοθεί μετά την επιστροφή των μαθητών από την εκδρομή.

13. Στην προσφορά θα υπάρχει δέσμευση του πρακτορείου για την περίπτωση που δεν  πραγματοποιηθεί η εκδρομή λόγω ανωτέρας βίας (κακοκαιρία, απεργία στα μέσα

 μεταφοράς κλπ). Στην περίπτωση αυτή θα επιστραφούν τα χρήματα στους μαθητές.

14. Σε περίπτωση ακύρωσης συμμετοχής μαθητή για σοβαρούς λόγους και μέχρι τρεις (3) ημέρες πριν την πραγματοποίηση της εκδρομής, το συμφωνηθέν κόστος ανά μαθητή να παραμείνει αμετάβλητο.

15. Αν η προσφορά σας  επιλεγεί θα πρέπει να την αποστείλετε και σε ηλεκτρονική μορφή σε (doc, pdf) για να είναι εύκολη η ανάρτηση στο διαδίκτυο. Θα ακολουθήσει η υπογραφή της σύμβασης.

16. Οι μετακινήσεις με πλοίο θα περιλαμβάνουν και καμπίνες. Οι προσφορές πρέπει να περιγράφουν αναλυτικά τις υπηρεσίες,  σύμφωνα με τους όρους της  προκήρυξης και τη σχετική νομοθεσία. Οι προσφορές θα αξιολογηθούν από επιτροπή με βάση το κόστος και την ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών Θα εκτιμηθεί η διάθεση δωρεάν εισιτηρίων, έκπτωση σε πολύτεκνους και αδέλφια ή άλλη προσφορά που μειώνει το κόστος της εκδρομής. Οι προσφορές θα πρέπει να  είναι  τουλάχιστον τρεις (3), κατατίθενται  μόνο με σφραγισμένο φάκελο κατά το χρονικό διάστημα από 18/01/2018 μέχρι και 29/01/2018 και ώρα 14:00 στην Δ/νση του σχολείου. Οι προσφορές μπορούν να υποβληθούν με εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο η ταχυδρομικά, αρκεί να διασφαλιστεί ότι θα έχουν παραληφθεί από το σχολείο στις 29/01/2018 και ώρα 14:00.

Προσφορές που θα σταλούν με (FAX) δεν θα γίνουν αποδεκτές, καθώς και οι εκπρόθεσμες. Οι προσφορές θα ανοιχθούν ενώπιον της Επιτροπής Αξιολόγησης του Σχολείου στις 30/01/2018 και ώρα 09:30. Η επιλογή της Επιτροπής θα γίνει γνωστή στους ενδιαφερόμενους την ίδια ημέρα.

Ενστάσεις κατά τις επιλογής θα γίνουν δεκτές μέχρι την 31/01/2018 και ώρα 12:00

 

                                                                                                      Ιεράπετρα,18/01/2018

                                                                                                           

                                                                                                           Η Διευθύντρια

 

 

 

 

 

 


Virus-free. www.avg.com

Share

& Comment

 

Copyright © 2015 Προκηρύξεις Εκδρομών Σχολικών Μονάδων ΔΔΕ Λασιθίου™ is a registered trademark.

| Blogger Templates Designed by Templateism. Hosted on Blogger Platform.