Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2018

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΔΡΟΜΗΣ 1ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ
ΚΑΙ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
Δ/ΝΣΗ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ
1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ   ΑΓΙΟΥ  ΝΙΚΟΛΑΟΥ
*: Φαιστού και Γουρνιών 2
Τ.Κ. 72100
Πληροφορίες : κ.Πυθαρούλη. , κ. Λασθιωτάκη
' 2841022301  fax : 2841022384
                                          ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Το 1ο Γυμνάσιο Αγίου Νικολάου ζητά την εκδήλωση ενδιαφέροντος από τουριστικά γραφεία για εκπαιδευτική επίσκεψη των περιβαλλοντικών -πολιτιστικών  ομάδων του Γυμνασίου στην  πόλη της Θεσσαλονίκης,  στη Λίμνη Κερκίνη και στο Οχυρό Ρούπελ.
 Γενικά χαρακτηριστικά της εκδρομής
  • Η εκδρομή, επιθυμούμε να  είναι αεροπορική και να πραγματοποιηθεί από 11/03/2018 έως 13/03/2018.
  • Προβλέπεται να συμμετάσχουν 48(+-5) μαθητές  και  3 συνοδοί καθηγητές.
Ζητείται μια προσφορά που να συμπεριλαμβάνει τα παρακάτω:
<![if !supportLists]>·         <![endif]>Αεροπορικά εισιτήρια για το δρομολόγιο Ηράκλειο-Θεσσαλονίκη στις 11/3(πρωινή πτήση) και Θεσσαλονίκη-Ηράκλειο στις 13/3(απογευματινή πτήση).
<![if !supportLists]>·         <![endif]>Λεωφορείo 60 θέσεων για όλες τις μετακινήσεις της ομάδας που θα πρέπει να διαθέτει όλες τις προβλεπόμενες από τη νομοθεσία προδιαγραφές (έλεγχο ΚΤΕΟ, έγγραφα καταλληλότητας οχήματος, ελαστικά σε καλή κατάσταση, κλιματισμό, επαγγελματική άδεια οδήγησης, έμπειρο οδηγό και ό, τι είναι απαραίτητο για την ασφαλή μετακίνηση των μαθητών).
<![if !supportLists]>·         <![endif]>Διαμονή των  μαθητών,  των  συνοδών και του οδηγού του λεωφορείου στις 11 και 12/3 σε ξενοδοχείο (καταλληλο να φιλοξενήσει παιδιά) στην πόλη της Θεσσαλονίκης με ημιδιατροφή. 
<![if !supportLists]>·         <![endif]>Ένα ξεναγό  στα σημαντικότερα πολιτισμικά σημεία της Θεσσαλονίκης  όπως Επταπύργιο- Άγιος Δημήτριος - Γαλεριανό συγκροτημα -Μπέη χαμάμ -Ροτόντα - Παναγία Δέξια - Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο- Εβραϊκή συνοικία - Αρχαιολογικό μουσείο και Βυζαντινό μουσείο. Η ξενάγηση θα γίνει το πρωί της Δευτέρας 12/3.
Ενδεικτικά το πρόγραμμα της εκδρομής θα έχει ως εξής :
Κυριακή 11/3:  Αναχώρηση το πρωί από Άγιο Νικόλαο για το αεροδρόμιο <<Νίκος Καζαντζάκης>> Ηρακλείου. Επιβιβασή στην πτήση για Θεσσαλονίκη .Άφιξη στο αεροδρόμιο <<Μακεδονία>> και άμεση αναχώρηση για Οχυρό Ρούπελ -Λίμνη Κερκίνη -ΗσυχαστήριοΤιμίου Προδρόμου Ακριτοχωρίου και <<Οικοπεριηγητή>>. Περιήγηση και μεσημεριανό φαγητό. Το απόγευμα αναχώρηση για την πόλη  της Θεσσαλονίκης και το ξενοδοχείο μας. Ξεκούραση - φαγητό και βραδινή βόλτα - παρακολούθηση εκδήλωσης ή παράστασης ή κάτι παρόμοιο  στην πόλη. Επιστροφή και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο.
Δευτέρα 12/3:Πρωινό. Ξενάγηση σε χαρακτηριστικά - σημαντικά σημεία και μουσεία στην πόλη της Θεσσαλονίκης που αναδεικνύουν το πολυπολιτισμικό της χαρακτήρα . Μεσημεριανό φαγητό . Ξεκούραση στο ξενοδοχείο - φαγητό και βραδινή βόλτα - παρακολούθηση εκδήλωσης ή παραστασης ή κάτι παρόμοιο  στην πόλη. Επιστροφή και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο.
Τρίτη 13/3: Πρωινό.  Ωρα 10:40-11:55:Ξενάγηση στο Κεντρο διάδοσης επιστημών και μουσείο Τεχνολογίας -Noesis - έκθεση TESLA. Ωρα 12:30-14:00: Ξενάγηση στην  Αμερικανική Γεωργική Σχολή.  Στη συνέχεια επίσκεψη στο MALL θεσσαλονίκης - μεσημεριανό  - αναχώρηση για το αεροδρόμιο <<Μακεδονία>>. Επιβίβαση στην πτήση για Ηράκλειο. Άφιξη στο Αεροδρόμιο Ηρακλείου , επιβίβαση στο λεωφορείο και επιστροφή στον Άγιο Νικόλαο.
Για τις παραπάνω υπηρεσίες ζητείται η τελική συνολική τιμή με ΦΠΑ.
       
 Παρακαλούνται οι έχοντες τα νόμιμα προσόντα τουριστικοί πράκτορες να υποβάλουν τις προσφορές τους σε σφραγισμένο φάκελο στο γραφείο του σχολείου μέχρι και την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου, ώρα 12:00. Η αξιολόγηση  θα γίνει με βάση το κόστος  αλλά πρωτίστως και την ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών. Η αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει την ίδια μέρα και ώρα 12:30. 
Παρακαλούμε οι προσφορές να συνοδεύονται από:
  1. Υπεύθυνη Δήλωση του πρακτορείου ότι διαθέτει το Ειδικό Σήμα Λειτουργίας, το οποίο βρίσκεται σε ισχύ.

Σχετικές πληροφορίες δίνονται στους ενδιαφερόμενους από το σχολείο.
Από το ποσό που θα συμφωνηθεί θα παρακρατήσουμε το 20% του συνολικού ποσού ως εγγύηση για την καλή εκτέλεση της εκδρομής, το οποίο θα καταβληθεί άτοκα όταν τηρηθούν τα συμφωνηθέντα.Δεν πρόκειται να υπάρξει η όποια είδους διαπραγμάτευση για την καταβολή της παρακράτησης αυτής πριν από την πραγματοποίηση της εκδρομής.

                                                              Η Διευθύντρια
                                                            Όλγα Πυθαρούλη

 

Copyright © 2016 Προκηρύξεις Εκδρομών Σχολικών Μονάδων ΔΔΕ Λασιθίου™ by dide.las.sch.gr

| Published By Blogger Templates | Designed by Templateism | Powered By Blogger