ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΤΗΣ Β ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ 2ου ΓΕΛ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ-ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-ΠΑΤΡΑ

                        ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ,ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ,

                       ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Α/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

2ο ΓΕΛ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Οδ. Ελύτη &Ι. Κακριδή, Τ.Κ. 72200, Ιεράπετρα

Τηλ. : 2842022379, Fax  : 2842022313

E-mail: mail@2lyk-ierap.las.sch.gr

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Οι μαθητές της Β τάξης του 2ου ΓΕΛ Ιεράπετρας θα πραγματοποιήσουν εκδρομή από την Ιεράπετρα  στην Αθήνα για να επισκεφτούν τη Βουλή των Ελλήνων, και επιπλέον θα επισκεφτούν τα Καλάβρυτα-χιονοδρομικό και την Πάτρα  στο διάστημα από Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018  έως Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018. Η εκδρομή θα περιλαμβάνει μετάβαση οδικώς από Ιεράπετρα Ηράκλειο και ακτοπλοϊκώς από Ηράκλειο σε Πειραιά και αντιστρόφως, και με λεωφορείο στην Αθήνα και Καλάβρυτα, Πάτρα. Η αναχώρηση θα γίνει την Πέμπτη 1/2/2018 το απόγευμα από την Ιεράπετρα και το ίδιο βράδυ με καράβι θα μεταβούμε στο Πειραιά. Την Παρασκευή 2-2-2018 θα ξεναγηθούμε στην Αθήνα και 18.00 θα επισκεφτούμε την Βουλή και θα διανυκτερεύσουμε στην Αθήνα. Το Σάββατο 3-2-2018 ανάλογα με το πρόγραμμα που θα καταρτίσουμε θα επισκεφτούμε χώρους στην Αθήνα ή στη διαδρομή μέχρι Πάτρα, και το βράδυ θα διανυκτερεύσουμε στην Πάτρα. Την Κυριακή 4-2-2018 θα επισκεφτούμε την περιοχή των Καλαβρύτων και το χιονοδρομικό κέντρο, και το βράδυ θα διανυκτερεύσουμε στην Πάτρα. Την Δευτέρα 5-2-2018 θα επισκεφτούμε χώρους στην περιοχή της Πάτρας και το βράδυ θα επιβιβαστούμε στο καράβι από Πειραιά για Ηράκλειο. Την Τρίτη 6-2-2018 το πρωί μετά την άφιξη μας στο Ηράκλειο θα επιστρέψουμε στην Ιεράπετρα. Το τελικό πρόγραμμα της εκδρομής θα γίνει από το σχολείο σε συνεργασία με το τουριστικό γραφείο που θα αναλάβει την εκδρομή.

Ο αριθμός των μαθητών θα είναι περίπου: 38-40 και  3  συνοδοί καθηγητές. Το πούλμαν θέλουμε να είναι στην διάθεση των μαθητών σε όλη την διάρκεια της εκδρομής   και το βράδυ αν χρειαστεί για την μετακίνηση τους.

Παρακαλούνται οι έχοντες τα νόμιμα προσόντα τουριστικοί πράκτορες να υποβάλουν τις προσφορές τους στα γραφεία του Σχολείου σε κλειστό φάκελο και να συνοδεύονται από υπεύθυνη δήλωση του Ταξιδιωτικού Γραφείου ότι διαθέτει το ειδικό σήμα λειτουργίας το οποίο βρίσκεται σε ισχύ, μέχρι και την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 01.00μ.μ.

Οι προσφορές θα πρέπει να κατατεθούν κλειστές σε φάκελο στο σχολείο. Δεν θα γίνουν δεκτές ηλεκτρονικές προσφορές, π.χ. μέσω e-mail, ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο.

Η εξόφληση της εκδρομής θα γίνεται τμηματικά. Θα γίνει παρακράτηση ποσού 10% από το συνολικό τίμημα της εκδρομής που θα αποδοθεί στο τουριστικό γραφείο-πρακτορείο που θα αναλάβει την εκδρομή, μετά το πέρας της εκδρομής.

Σχετικές πληροφορίες στους ενδιαφερομένους δίνονται από το Σχολείο.

                                                              

Ιεράπετρα, 15 Δεκεμβρίου 2017

                                               Ο Διευθυντής του Σχολείου

Μανουσάκης Θεόδωρος

 

Share

& Comment

 

Copyright © 2015 Προκηρύξεις Εκδρομών Σχολικών Μονάδων ΔΔΕ Λασιθίου™ is a registered trademark.

| Blogger Templates Designed by Templateism. Hosted on Blogger Platform.