Ανακοινοποίηση στο ορθό προκήρυξης εκδρομής στη Βουλή των Ελλήνων του Γυμνασίου Κουτσουρά

Ταχ. Δνση

:    Κουτσουράς

Ταχ. Κώδικας

:    72055

Πληροφορίες

:    ΚΩΣΤΑΚΗ ΝΕΚΤΑΡΙΑ

Τηλέφωνο

:    2843051800

FAX

:    2843051800

E-mail

:    mail@gym-kouts.las.sch.gr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ  ΕΚΔΡΟΜΗΣ-ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ   -               

 

Αριθμ. Πρωτ.: 684

 

 

      

            Η Διευθύντρια του Γυμνασίου Κουτσουρά, σύμφωνα με την υπ’ αριθμόν 33120/ΓΔ4/ 28-2-2017 Υ.Α., προκηρύσσει την εκδήλωση ενδιαφέροντος από τα Τουριστικά Γραφεία για τη διοργάνωση και πραγματοποίηση τριήμερης Εκδρομής-Επίσκεψης στη Βουλή των Ελλήνων, η οποία θα πραγματοποιηθεί  από 5 έως 8 Νοεμβρίου 2017. Προβλέπεται να συμμετάσχουν 35 μαθητές και 3 συνοδοί καθηγητές.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ :

ΚΥΡΙΑΚΗ 5/11/2017: Αναχώρηση από το Γυμνάσιο Κουτσουρά, στις 17:30 για Ηράκλειο. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για Πειραιά στις 21:00.

ΔΕΥΤΕΡΑ 6/11/2017: Άφιξη στον Πειραιά και αναχώρηση στις 7.30  με πούλμαν για τους Δελφούς (Μαντείο και Αρχαιολογικό Μουσείο Δελφών) με άφιξη στις 11:00. Φαγητό στην Αράχωβα και τακτοποίηση σε ξενοδοχείο της περιοχής. 16:00 αναχώρηση για Γαλαξίδι. 19:30: Αναχώρηση από Γαλαξίδι για Ιτέα για δείπνο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο- διανυκτέρευση.

ΤΡΙΤΗ 7/11/2017: Αναχώρηση στις 8:15 από το ξενοδοχείο για Δίστομο  και επίσκεψη  στο ιστορικό του Μουσείο. 10:30 αναχώρηση για τον Όσιο Λουκά Στειρίου. Στις 11.40 αναχώρηση για Λιβαδειά - γεύμα. Στις 15:20 αναχώρηση για Αθήνα, για το Σύνταγμα. Στις 18:00 η προγραμματισμένη επίσκεψη στη Βουλή των Ελλήνων. Στις 19:30 αναχώρηση από το Σύνταγμα για τον Πειραιά και απόπλους στις 21:00 για το Ηράκλειο Κρήτης.

ΤΕΤΑΡΤΗ 8/11/2017: Επιβίβαση των μαθητών, σε λεωφορείο, στις 7:00, στο λιμάνι του Ηρακλείου,  και επιστροφή στο Γυμνάσιο Κουτσουρά.

Παρακαλούμε οι προσφορές να συμπεριλαμβάνουν :

  1. Υπεύθυνη δήλωση του πρακτορείου ότι διαθέτει το Ειδικό σήμα Λειτουργίας, το οποίο βρίσκεται και σε ισχύ.
  2. Ασφαλιστική κάλυψη μαθητών και συνοδών καθηγητών (υποχρεωτική ασφάλιση ευθύνης διοργανωτή, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία,  και ιατρική περίθαλψη, σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας).
  3. Λεωφορείο που πληροί τις προδιαγραφές του νόμου,  διαθέσιμο για τη μεταφορά των μαθητών καθόλη τη διάρκεια της εκδρομής.
  4. Κόστος συνολικά και κόστος ανά μαθητή, με συνυπολογισμό του ΦΠΑ.
  5. Τρίκλινα δωμάτια για τους μαθητές και μονόκλινα για καθηγητές (εκτός περίπτωσης που εκείνοι προτιμούν να μοιραστούν  δίκλινο).
  6. Συμπερίληψη, στο τελικό κόστος ανά μαθητή,  των ποσών που θα  πληρωθούν στα Διόδια καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής.
  7. Ρητή αναφορά στην κατηγορία του καταλύματος που προτείνεται.
  8. Βεβαίωση επιστροφής ποσού συμμετοχής στην εκδρομή σε μαθητή/τρια που για λόγους ανωτέρας βίας ματαιωθεί η συμμετοχή του/της (π.χ. θάνατος μέλους στενής οικογένειας- ο μη γένοιτο- ή ασθένεια με εισαγωγή σε νοσοκομείο).
  9. Βεβαίωση αποδοχής του γεγονότος ότι το 20% του ποσού που θα καταβάλουμε θα εξοφληθεί στο τέλος της εκδρομής, με την προϋπόθεση ότι τηρήθηκαν  οι όροι της σύμβασης.

Παρακαλούνται οι έχοντες τα νόμιμα προσόντα τουριστικοί πράκτορες να υποβάλουν κλειστές προσφορές (κλειστός φάκελος ή με ηλεκτρονικό μήνυμα κλειδωμένο)  στο Γραφείο της  Διεύθυνσης του Σχολείου μέχρι και την  Παρασκευή 6                              Οκτωβρίου 2017 και ώρα 13:00, οπότε θα γίνει η αποσφράγισή τους. Οι προσφορές θα περιγράφουν αναλυτικά τις προσφερόμενες υπηρεσίες και τις ενδεχόμενες επιπλέον βελτιωτικές προτάσεις και θα είναι σύμφωνες Υ.Α.

Η αξιολόγηση των προσφορών  θα γίνει με βάση  το κόστος και την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Σχετικές πληροφορίες δίνονται στους ενδιαφερόμενους από το Σχολείο.

 

                  

Κουτσουράς    2 /  10/ 2017

 

                                                                                                    Η  ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ

                                                                                         ΚΩΣΤΑΚΗ ΝΕΚΤΑΡΙΑ

                                                                                           ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ  ΠΕ02 

 

Share

& Comment

 

Copyright © 2015 Προκηρύξεις Εκδρομών Σχολικών Μονάδων ΔΔΕ Λασιθίου™ is a registered trademark.

| Blogger Templates Designed by Templateism. Hosted on Blogger Platform.